К основному контенту

Вітаємо нашу екологічну агітбригаду, учнів 7-б класу і нашу школу з отриманням міжнародної відзнаки!!!

 Херсонська загальноосвітня школа 41 отримала престижну міжнародну відзнаку в галузі кліматичної освіти

Херсонська загальноосвітня школа № 41 м. Херсона, Україна, отримала престижну міжнародну відзнаку «Climate Action Project School of Excellence» за активну участь і плідну роботу в міжнародному заході «Climate Action Project» 2021 року. Вона увійшла до топ-250 кращих шкіл світу, які велику увагу приділяють питанням кліматичної освіти школярів і які отримали відзнаку «Climate Action Project School of Excellence».

Переможців було оголошено 4 листопада під час міжнародної онлайн-конференції на тему змін клімату Climate Action Day – щорічного онлайн-заходу, який відвідали 250 000 людей.

Серед спікерів на події були Принц Сполученого Королівства Великобританії та Північної Ірландії Вільям, принцеса Есмеральда (Бельгія), президент Джеймс Алікс Мішель (Сейшельські острови), Рік Девіс (NASA), Метт Ларсен-Доу (WWF). Також – представники ООН з питань навколишнього середовища та інші світові лідери, кліматологи та активісти.

Херсонська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 41 була представлена учнями 7-Б класу (і агітбригадою "Екопланета") під керівництвом вчителя англійської мови Яків’юк С.А. та вчителями: англійської мови - Мелеховою В.Г., біології - Сіренченко О.І. Наша команда виконала всі завдання за 6 тижнів, створила свої презентації, відео про глобальне потепління: його визначення та причини, основні наслідки для України; Глобальне потепління та зміни клімату в Херсонській області; вплив, дії та рішення). Студенти також створили плакати про глобальне потепління та рішення за допомогою онлайн інструменту Canva. Вони також посадили вишневе дерево і долечились до міжнародної екологічної кампанії #PlantED.

Учні 7-Б класу разом з вчителькою Яків’юк С.А. взяли участь у спільній онлайн зустрічі з учнями 3-5х класів і вчителем Рамілою Рамамурті та її колегами Державної школи Павар, Домбівалі, Індія. Учні презентували свої країни, регіони, екологічні проблеми, обговорювали глобальне потепління, зміни клімату. Вони також поділилися своїми висновками та рішеннями. Це був дуже пізнавальний, цікавий приклад міжнародної вівзаємодії та плідної співпраці.









Більш деталюну інформацію дивіться на шкільній сторінці у Фейсбук:

https://www.facebook.com/groups/2766937170248241/permalink/3080415625567059/

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Конкурс-огляд фотоколажів "Хобі нашого класу"

5-А клас 5-В клас 5-Г клас  6-Г клас 7-Б клас 9-А клас 9-Б клас https://www.facebook.com/100000367947611/videos/710182410393852/

Звіт роботи учнівського самоврядування «Нова школа» за 2021-2022 н.р.

Звіт роботи учнівського самоврядування «Нова школа» за 2021-2022 н.р.       Елементи дорослого громадянського життя моделюються в нашому навчальному закладі через учнівське самоврядування "Нова школа”, що діє на добровільних засадах, на основі єдності інтересів, відповідно до Статуту школи, Конституції України, законів України «Про об’єднання громадян», «Про молодіжні об’єднання та дитячі організації» та Конвенціє про права дитини.      Самоврядування в Херсонській загальноосвітній школі №41спрямоване на розвиток ініціативи, можливості розкриття організаторських здібностей, підготовку та проведення різноманітних заходів у відповідності до потреб та інтересів.      З метою ефективного функціонування учнівського самоврядування в школі запроваджено двоступеневу структуру – загально-шкільну і класну, яка має на меті залучення всіх учнів у процес самоуправління.      В школі співпрацює «трикутник»: діти - батьки - вчителі, який дає можливість більш ефективної дієвої організац

ОГОЛОШЕННЯ

Триває конкурс "Новорічних прикрас". Усі роботи можна буде побачити на І поверсі, біля бібліотеки: на тематичній виставці і на ялинці. 20 робіт беруть участ у міському конкурсі "Зроби собі свято!"