К основному контенту

Осінній бал








 22.11.19 року в нашій школі  в рамках проведення тижня англійської мови , за ініціативи служби «Культура і дозвілля» ШУС і участі вчителів англійської мови Яків'юк С.А., Меліхової В.Г. в нашій школі відбувся розважально-пізнавальний захід у форматі телепередачі «Світське життя» для старшокласників «Осінній бал». Відповідальні за проведення заходу учні – представники ШУС заздалнегідь розробили положення і разом з вищезазначеними вчителями підготували сценарій заходу, сповістили 8-11 класи, підготували презентацію, підібрали конкурси до заходу, а у день проведення прикрасили залу паперовим осіннім листям та квітами.
Ведучими заходу стали Яковлева Єлизавета та Нестерук Андрій, які блискавичео зіграли ролі українських телеведучих Катерини Осадчої та Юрія Горбунова.
У заході взяли участь пари 8-А, 9-А, 10-А, 11-А класу. Розважальна програма була насиченою та цікавою. Кожний клас представив пару для участі у конкурсі «Король і Королева Осіннього балу».
Кожна пара обрала і зіграла певну пару українських чи зарубіжних селебрітіс:
8-А - Катерину Осадчу та Юрія Горбунова (Федорова Лідія, Трегубко Роман);
9-А – містер і міссіс Сміт (Ільяна Марія, );
10-А- Дантес і Надя Дорофеєва (Родіон Курінний, Кіриєнко Анастасія);
11-А - Джастін і Хелен Бібір (Бібіков ВАлерій, Щербакова Марія).
  Різноманітні, веселі завдання розважали не тільки учасників, а й глядачів. Діти демонстрували ерудицію, фантазію, майстерність та розкривали свої таланти. Журі, яке оцінювало виступи, було вражене серйозною підготовкою учасників. Своїм барвистим вбранням та елегантністю зачарувала всіх присутніх пара 8-А класу, яка і одержала головний титул «Короля і Королеви Осінньго балу». «Принцем і ПРинцесою» стала пара 10-А класу, яка проявила впевненість, креативне мислення, сценічну майстерність. Пара 9-А класу здобула звання «Найромантичнішої пари», а 11-А класуу –«Найчарівнішої пари». Всі учасники нагороджені грамотами та солодкими подарунками.


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Конкурс-огляд фотоколажів "Хобі нашого класу"

5-А клас 5-В клас 5-Г клас  6-Г клас 7-Б клас 9-А клас 9-Б клас https://www.facebook.com/100000367947611/videos/710182410393852/

ОГОЛОШЕННЯ

Триває конкурс "Новорічних прикрас". Усі роботи можна буде побачити на І поверсі, біля бібліотеки: на тематичній виставці і на ялинці. 20 робіт беруть участ у міському конкурсі "Зроби собі свято!"

Підсумки проведення тижня екології "Чистий двір. Чисте місто."

  З 08 по 12 листопада 2021 р., з метою формування екологічної свідомості молоді, активної громадської позиції учнів щодо захисту довкілля, любові до рідного краю, привернення уваги дітей та батьків до формування екологічної культури споживання ресурсів у житті; виховання небайдужого ставлення до проблем вторинної переробки, пройшов щорічний тиждень екології «Чистий двір. Чисте місто» в нагій школі. В рамках тижня було проведено такі заходи: Інформаційні еко-хвилинки «Бережи природу рідного краю» Перегляд мультфільмів екологічного спрямування «Еко звички» від телеканалу «ПЛЮСПЛЮС» (1-4 кл.) Конкурс-виставка малюнків « Природа навколо нас» (1-4 кл.) Фотомарафон: «Екологічні цікавинки» (виготовлення поробок з природного матеріалу чи вторинної сировини, 5-6 кл.) Конкурс екологічних листівок, постерів (7-9 кл.) Акція «Життя без сміття» (еко конструювання) Участь у міському конкурсі "Херсон - ecofriendly місто" Також було проведно нагородження переможців екологічної акції "Зб