К основному контенту

Долучаємось до міських екологічних акцій!!!


Долучаймось до міських екологічних акцій Комісії з питань еколгії та здорового способу життя при МУП! 

«Ми у відповіді за тих, кого приручили!» 

Мета: Формування екологічної культури та відповідального підходу до приручення, захисту тварин у учнівської молоді. Привернення уваги молоді та виховання відповідального ставлення до тварин.

 Завдання Акції:

Долучити шкільні органи дитячого самоврядування та членів шкільних екологічних клубів і гуртків до активної діяльності щодо захисту тварин.

Формувати в учнів навички екологічної культури.

Стимулювати учнівську молодь добре поводитись у відношенні до тварин.

 Поширення позитивної інформації про корисні справи в Інтернет ресурсах.

Учасники Акції:

Беруть участь учні 1-11 класів та їх родини.

До складу акції та організації роботи долучаються члени комісії з питань екології та екологічний клуб «Дивосвіт»

Терміни проведення Акції та місце проведення:

 Акцію буде проведено у період з 10 січня 2022 р. до 11 лютого 2022 р.

Умови проведення Акції:

Участь у Акції приймають колективи, учні та їх родини.

Завдання: організувати будь-які заходи, присвячені питанню допомоги тваринам (безпритульним, вуличним тощо), розмістити фотографію на сайті свого закладу освіти, на сайті органу самоврядування, а також, у соціальних мережах Facebook та/чи Instagram пости з двума спільними хештегами #миувідповідізатихкогоприручили та #ecoparlamentks. Під постом бажано написати історію про деталі реалізації заходу та результати.

Обов’язково перевіряйте чи працює пошук за хештегами. Вони мають бути правильно надруковані, акаунт на час Акції повинен бути відкритим

«Челендж добрих справ»

Завдання: зробити добру справу екологічного напрямку, зняти відеоролик до 2-х хвилин та написати невеликий опис своєї роботи.

Матеріали для челенджу розміщаються на Фейсбуці в заході «Челендж добрих справ»
Конкурсні роботи будуть розміщені у соціальній мережі інстаграм (@ecoparlamentks) та Фейсбук (в заході «Челендж добрих справ») на сторінці комісії, із двома спільними хештегами #челендждобрихсправ2022 та #ecoparlamentks
Добрий вчинок повинен бути повністю або частково екологічного спрямування.
У відеоролику має бути вказано назву закладу освіти, спільнота вихованців (клуб, гурток, актив самоврядування, комісія, клас тощо), керівник. 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Конкурс-огляд фотоколажів "Хобі нашого класу"

5-А клас 5-В клас 5-Г клас  6-Г клас 7-Б клас 9-А клас 9-Б клас https://www.facebook.com/100000367947611/videos/710182410393852/

ОГОЛОШЕННЯ

Триває конкурс "Новорічних прикрас". Усі роботи можна буде побачити на І поверсі, біля бібліотеки: на тематичній виставці і на ялинці. 20 робіт беруть участ у міському конкурсі "Зроби собі свято!"

Підсумки проведення тижня екології "Чистий двір. Чисте місто."

  З 08 по 12 листопада 2021 р., з метою формування екологічної свідомості молоді, активної громадської позиції учнів щодо захисту довкілля, любові до рідного краю, привернення уваги дітей та батьків до формування екологічної культури споживання ресурсів у житті; виховання небайдужого ставлення до проблем вторинної переробки, пройшов щорічний тиждень екології «Чистий двір. Чисте місто» в нагій школі. В рамках тижня було проведено такі заходи: Інформаційні еко-хвилинки «Бережи природу рідного краю» Перегляд мультфільмів екологічного спрямування «Еко звички» від телеканалу «ПЛЮСПЛЮС» (1-4 кл.) Конкурс-виставка малюнків « Природа навколо нас» (1-4 кл.) Фотомарафон: «Екологічні цікавинки» (виготовлення поробок з природного матеріалу чи вторинної сировини, 5-6 кл.) Конкурс екологічних листівок, постерів (7-9 кл.) Акція «Життя без сміття» (еко конструювання) Участь у міському конкурсі "Херсон - ecofriendly місто" Також було проведно нагородження переможців екологічної акції "Зб